Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
18 Ιανουαρίου, 2022 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Macaron

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Επιδόρπια εστιατορίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Σύγχρονη ελληνική γαστρονομία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
3 Ιανουαρίου, 2022 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Bistronomy

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Κρέμα γάλακτος. Εφαρμογές στη μαγειρική & τη ζαχαροπλαστική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Εστιατορικά ψωμιά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

From head to tail

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Ελαιόλαδο. Η πολύτιμη υπερτροφή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
13 Δεκεμβρίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Executive chef in a cruise ship

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.