Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
6 Μαρτίου, 2020 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Executive chef σε ξενοδοχείο 5*

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
21 Φεβρουαρίου, 2020 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Comfort dining for seaside restaurants

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
20 Ιανουαρίου, 2020 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Soba & tempura

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
11 Δεκεμβρίου, 2019 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Nouvelle collection 2020

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Pâtisserie française. Η επιστροφή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Sweet anniversary

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Τούρτα. Ο κυρίαρχος της βιτρίνας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Ελληνικά τυριά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Comfort food. Μια τάση που μας οδηγεί στο μέλλον…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.