Ιαπωνικές τεχνικές και περουβιανά υλικά συνθέτουν τη Nikkei  κουζίνα, μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις που έχει εισχωρήσει δυναμικά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή. Τη Nikkei προσέγγιση στη ζαχαροπλαστική, θα παρουσιάσει ο pastry chef Μαρίνος Κοσμάς, μετρ του είδους, δημιουργώντας μοναδικές ζαχαροπλαστικές συνθέσεις, ιδιαίτερης τεχνικής,με επιρροές από τη γιαπωνέζικη και περουβιανή παράδοση.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω. 

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Μαρίνος Κοσμάς
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Αποφοίτησε από τη Σχολή Τουριστικών επαγγελμάτων Αναβύσσου, διαγράφοντας μια επιτυχημένη πορεία στον κλάδο για παραπάνω από 22 χρόνια σε διάφορες διακεκριμένες επιχειρήσεις και εταιρείες στην Ελλάδα και διεθνώς όπως: Grecotel, YES hotels, Costa Navarino, Sushisamba, Duck and Waffle, Nobu restaurants and hotels, Meraas LTD – Goverment Company of Dubai, Arkadiy Novikov, Bulldozer Group, ενώ συνεργάστηκε με σημαντικές προσωπικότητες όπως τον chef Virgilio Martinez, πρεσβευτή της περουβιανής κουζίνας παγκοσμίως και τον Ramon Morato, Master pastry chef της Ισπανίας για το 1997, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με τη βαθιά γνώση της σοκολάτας και την εξειδίκευση στα σοκολατάκια bon bon. Με εκπαιδεύσεις στο εξωτερικό (Γαλλία, Ισπανία, Σανγκάη, Φιλιππίνες), εξειδικεύτηκε στην Pan Asian, Nikkei και Japanese Pastry Culture. Έχει φιλοξενηθεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές όπως το «Masterchef» και το «Chef στον αέρα». Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του πρώτου Ζαχαροπλαστείου – Φούρνου στην Αθήνα, με προϊόντα χωρίς γλουτένη, ενώ μοιράζεται την αγάπη του και τη βαθιά γνώση της τέχνης της υψηλής ζαχαροπλαστικής με τους μαθητές του, ως καθηγητής του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
24/03/2022 - 14.15-17.30
Κόστος: 80€

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.