Νέα, ανακοινώσεις

LE MONDE Κορυφαίοι Απόφοιτοι – Μανώλης Σαρρής [NEW VIDEO]

28 Αυγούστου, 2020 - Νέα, ανακοινώσεις

Τις εμπειρίες, τις σκέψεις του για τη μαγειρική και το επάγγελμα καθώς και το ξεκίνημά του, μας αφηγήθηκε ο επιτυχημένος απόφοιτος της Σχολής, Μανώλης Σαρρής.

Αποφοίτησε από τη LE MONDE το 2012, σε ηλικία 20 ετών. Εργάστηκε για πρώτη φορά το 2011 στο ξενοδοχείο Sun Beach Resort στη Ρόδο και μετέπειτα στην Πάρο, από όπου και κατάγεται, στο ξενοδοχείο Yria Hotel. Η συνέχεια ήταν στην Αθήνα το 2013 και στο εστιατόριο ΙΤ με chef τον καταξιωμένο nomad chef Ανδρέα Λαγό.

“Η μαγειρική σημαίνει προσφορά & αγάπη”

“Από τη σχολή, οι πόρτες που σου ανοίγονται για να μπεις στον χώρο της εστίασης, είναι πολύ σημαντικές”.

Το 2014, μετακόμισε στο Άμστερνταμ, αρχικά για 6 μήνες ως πρακτική όπου παρέμεινε μέχρι το 2018. Εργάστηκε σε 3 fine dining εστιατόρια ως Chef De Partie (De Jonge Dikkert, Wolf Atelier και Bridges, με ένα αστέρι Μichelin). Tον Δεκέμβριο του 2018, επέστρεψε στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής MasterChef όπου και κατέλαβε την 1η θέση.

Πέραν του επάθλου, κέρδισε πολλά από το παιχνίδι, όπως γνωριμίες και μια πολύ καλή συνεργασία με τον Νίκο Θωμά, chef του εστιατορίου Simul Gastronomic Situ, στο οποίο τον συναντάμε σήμερα από τη θέση του Sous Chef.

Μάθετε περισσότερα για τον Μανώλη Σαρρή εδώ

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.