Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
10 Δεκεμβρίου, 2019 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Brigade. Επιλογή & αξιολόγηση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Άρτος, αρτοσκεύασμα, αρτοπαρασκεύασμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Sous vide

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

To σύγχρονο bartending

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Αυτοάνοσα νοσήματα & διατροφή. Υπάρχει σχέση;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
26 Νοεμβρίου, 2019 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Αυγοτάραχο Trikalinos

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
19 Νοεμβρίου, 2019 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Σύγχρονη κυκλαδίτικη κουζίνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Χοιρινό. Τεμαχισμός & αξιοποίηση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
18 Νοεμβρίου, 2019 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Macaron

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.