Το μέλι αποτελεί την πιο γλυκιά παραγωγή της φύσης και ίσως το πιο πολύτιμο δώρο της στον άνθρωπο. Από όλες τις μορφές ζάχαρης, καμιά δεν είναι τόσο ποικιλόμορφη, όσο το μέλι. Έχει αναρίθμητες ποικιλίες, από ελαφριές και αρωματικές ως γλυκές και σκουρόχρωμες και μεγάλη βιολογική και θρεπτική αξία. Γευόμαστε διαφορετικές ποικιλίες μελιού από όλο τον κόσμο, αξιολογούμε την ποιότητά τους και ανακαλύπτουμε τις θαυματουργές του ιδιότητες.

Η διάλεξη απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές  LE MONDE. Eίσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Χρύσα Γιατρά-Μπατζή
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Είναι απόφοιτος του τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του ΤΕΙ Αθήνας και κάτοχος των τίτλων Sommelier-Οινοχόος από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE όπως και του International Wine Management (OIV) από το Paris X, αντίστοιχα. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει οινολογία, την τέχνη του οινοχόου και παραδοσιακά τρόφιμα στον Εκπαιδευτικό Όμιλο                 LE MONDE. Έχει εργαστεί σε πολυτελή εστιατόρια και deluxe ξενοδοχεία της Ελλάδας (όπως Σπονδή, Ορίζοντες, Hilton, Elounda Mare Relais & Chateaux, Porto Elounda & Peninsula All Suite Hotel, Οινοπάθεια, Δεξαμενές), ενώ απασχολήθηκε και στην παραγωγή σε μεγάλα σπίτια της Βουργουνδίας (Leflaive, Trapet, La Pousse d’Or, Chevalier, Nudant, Minot), στο Κτήμα Μητραβέλα, Κτήμα Χατζημιχάλη, στο Κτήμα Μπριντζίκη αλλά και Bodegas Monje στην Ισπανία.  Ανήκει σε πιστοποιημένη ομάδα δοκιμαστών ελαιολάδου.Επίσης, έχει εργαστεί στους Berry Brothers (BBR) στο Λονδίνο και στη διεύθυνση Marketing- Δημ. Σχέσεις-Πωλήσεις-Εξαγωγές στο Κτήμα Κ. Λαζαρίδη. Παράλληλα γραφεί κείμενα (Οινοχόος Καθημερινή, Αθηνόραμα, pοpaganda.gr και σε blogs), είναι κριτής σε διεθνεις διαγωνισμούς, δημιουργεί wine lists και wine projects, events και είναι ιδρύτρια του project συμβουλευτικού food and wine χαρακτήρα www.aestheses.com.

 

 

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
10/03/2020 - 13.15-15.45
Κόστος: Δωρεάν

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.