Το ελληνικό ψάρι ιχθυοκαλλιέργειας Fish from Greece, αποτελεί μια άριστης ποιότητας, ασφαλή και γευστική τροφή, υψηλής διατροφικής αξίας. Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Chef και ιδιοκτήτης του εστιατορίου CTC, μας παρουσιάζει 3 δημιουργικές και ιδιαίτερες συνταγές, χρησιμοποιώντας φρέσκα ψάρια ιχθυοκαλλιέργειας Fish from Greece – ΕΛΟΠΥ (αποστολή της είναι να υποστηρίξει την παραγωγή και τις πωλήσεις των προϊόντων των Μελών της και να εδραιώσει την ηγετική θέση της  ιχθυοκαλλιέργειας στην ελληνική και διεθνή αγορά).

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Αλέξανδρος Τσιοτίνης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Chef και ιδιοκτήτης του εστιατορίου CTC, όπου προσελκύει τους καλεσμένους του – όπως αποκαλεί τους πελάτες του CTC- σε ένα «γαστριμαργικό ταξίδι όπου χρώματα, υφές και γεύσεις εναλλάσσονται αρμονικά κι ασύστολα». Παρά το νεαρό της ηλικίας του, η επαγγελματική σταδιοδρομία του είναι εντυπωσιακή, αφού έχει εργαστεί σε μερικά από τα πιο αναγνωρισμένα εστιατόρια στον κόσμο, δίπλα σε τεράστιες μορφές της γαστρονομίας που αποκαλεί «μεγάλους δασκάλους» του, όπως ο Alain Passard, η Hélène Darroze, ο Éric Fréchon και ο  Pascal Barbot. Επιστρέφοντας την Ελλάδα, ανέλαβε το εστιατόριο Περιβόλι και στη συνέχεια διετέλεσε Executive Chef του Elunda Peninsula στην Κρήτη για 3 χρόνια. Κέρδισε την πρώτη θέση για την περιοχή της Μεσογείου, στον διεθνή διαγωνισμό S.Pellegrino Young Chef of the Year 2015.

 

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
26/11/2021 - 12:30-15:00
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.