Η εποχικότητα της πρώτης ύλης και η διαχείρισή της, είναι η πεμπτουσία ενός επιδορπίου που έχει ένταση, αρμονία και ποιότητα.  Ο pastry chef Κωνσταντίνος Χολέβας, παρουσιάζει εντυπωσιακά αριστουργήματα σπάνιας φινέτσας, μέσα από μια σύγχρονη και elegant προσέγγιση, βάζοντας τη δική του υπογραφή στη fine dining εμπειρία των εστιατορικών επιδορπίων.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

 

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.

 

Εισηγητής:
Κωνσταντίνος Χολέβας
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου. Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, École Ferrandi, École LENOTRE (Γαλλία), Hotel Intercontinental (Αυστρία). Έχει εργασθεί ως Pastry Chef σε μεγάλες εταιρείες, ζαχαροπλαστεία και ξενοδοχεία, όπως το Athenaum Intercontinental Hotel, Sofitel Athens Hotel. Έχει συμμετάσχει σε παγκόσμια πρωταθλήματα και εγχώριους διαγωνισμούς ζαχαροπλαστικής με αρκετές διακρίσεις. Τα τελευταία χρόνια είναι καθηγητής ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE και υπεύθυνος των ζαχαροπλαστικών τμημάτων, ενώ παράλληλα είναι σύμβουλος ζαχαροπλαστικής σε γνωστά ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή των βιβλίων «ζαχαρομαγειρέματα» και «για ζαχαροπλάστες» που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
8/12/2022 - 16:00-18:15
Κόστος: 60€
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.