Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Ευχαριστούμε θερμά τους σπουδαστές και τους καθηγητές που συμμετείχαν στην καθημερινή παρασκευή γευμάτων για το ΚΔΑΠ Μοσχάτου

6 Μαΐου, 2014 - Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Από τον Οκτώβριο 2013 ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE ανέλαβε την πρωτοβουλία να υποστηρίξει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Μοσχάτου (Κ.Δ.Α.Π.) παρέχοντας κάθε μέρα γεύματα για τα παιδιά.
Ο Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με τον Δήμο Μοσχάτου δημιούργησαν ένα πρότυπο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης ευρωπαϊκών προδιαγραφών, το οποίο φιλοξενεί ως 60 παιδιά, αναλαμβάνοντας την φροντίδα τους συμπεριλαμβανομένης της καθημερινής σίτισή τους, τις ανάγκες για ένδυση, υπόδυση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και την εκπαίδευσή τους καθημερινά από την ώρα που τελειώνουν το σχολείο τους ως και αργά το βράδυ, προσφέροντας έτσι πολύτιμη βοήθεια σε οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες.

Για την επίτευξη αυτού του σκοπού, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE ανέλαβε την καθημερινή σίτιση των παιδιών με την εθελοντική συμβολή καθηγητών και σπουδαστών μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και ξενοδοχειακών τμημάτων, οι οποίοι διέθεσαν τον χρόνο τους για να βοηθήσουν στην παρασκευή των γευμάτων από τον Οκτώβριο 2013 ως και τον Μάιο 2014.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους σπουδαστές καθώς και τους καθηγητές του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE που συμμετείχαν στην σημαντική αυτή ενέργεια.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.