Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE συμμετείχε στο «Διαβητικό Χωριό»

13 Νοεμβρίου, 2012 - Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Με μεγάλη μας χαρά συμμετείχαμε στην εκδήλωση «Διαβητικό Χωριό» που διοργανώθηκε στον Πειραιά με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού σε σχέση με την ασθένεια του Σακχαρώδους Διαβήτη.

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου οι καθηγητές μας, Γιάννης Καπασάκης και Νόη Ιωαννίδου παρουσίασαν προτάσεις συνταγών για άτομα που πάσχουν από την ασθένεια, οι οποίες ήταν μελετημένες και διατροφικά σωστές αλλά δεν στερούνταν γεύσης και νοστιμιάς. Στην εκτέλεση των συνταγών βοήθησαν οι σπουδαστές του πρώτου έτους, Kosta Marko, Nikolla Alexandro και Καλογερή Βασιλάκη.Το κοινό είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τις γεύσεις που τους προτείναμε και, όπως μας είπαν, ενθουσιάστηκαν από την πρωτοτυπία και την ευκολία των συνταγών.

Ευχαριστούμε θερμά τους καθηγητές και τους σπουδαστές για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.