Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
16 Ιανουαρίου, 2025 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Γαλλική ζαχαροπλαστική. Σύγχρονες τεχνικές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Burger essentials

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
15 Ιανουαρίου, 2025 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Γευσιγνωσία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
13 Ιανουαρίου, 2025 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Επιδόρπια εστιατορίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Crème Anglaise & Crème Bavaroise

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
10 Ιανουαρίου, 2025 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Παραδοσιακή Ιαπωνική Κουζίνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

The art of sushi

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
30 Δεκεμβρίου, 2024 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Ξηρή αποθήκη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Αβγά. Μύθοι, μυστήρια & μαγικές ιδιότητες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.