Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals
τα νέα μας
1 Απριλίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals
Γαλλική ζαχαροπλαστική. Σύγχρονες Τάσεις (webinar)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ18 Μαρτίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals
Σύγχρονη Αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα (webinar)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ10 Φεβρουαρίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals
The Art of Plating (webinar)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ20 Ιανουαρίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals
Γλυκές γεύσεις του χειμώνα (webinar)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ