Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
18 Μαρτίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Σύγχρονη Αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
1 Μαρτίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

WWF Hotel Kitchen (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
11 Φεβρουαρίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Burger Τrends (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
10 Φεβρουαρίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

The Art of Plating (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Γλυκές Τάρτες (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
5 Φεβρουαρίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Άγρια Tρούφα (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Όλο σοκολάτα (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
20 Ιανουαρίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Γλυκές γεύσεις του χειμώνα (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
13 Ιανουαρίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.