Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
6 Απριλίου, 2022 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Signature dishes by awarded chef Luca Piscazzi

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
21 Μαρτίου, 2022 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Coupe Glacée Παγωτό σε ποτήρι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Το ψάρι ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας συναντά την ασιατική κουζίνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Vegetarian or not?

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Πασχαλινές & νηστίσιμες δημιουργίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
9 Μαρτίου, 2022 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Ιαπωνικά Μαχαίρια. Ιστορία, χρήση & συντήρηση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
4 Μαρτίου, 2022 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Zero Food Waste

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Alta Cucina Italiana

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Japan meets Peru. Pastry Edition

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.