Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
11 Νοεμβρίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

From bean to bar

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
3 Ιουνίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Fine Comfort Bistronomy (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
26 Μαΐου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Baba & Savarin (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
14 Μαΐου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Το μάρκετινγκ στην εστίαση (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
7 Μαΐου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Tomato Textures & Flavors (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
7 Απριλίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Signature Dishes by Arnaud Bignon (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
1 Απριλίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Γαλλική ζαχαροπλαστική. Σύγχρονες Τάσεις (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
18 Μαρτίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Σύγχρονη Αιγαιοπελαγίτικη κουζίνα (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
1 Μαρτίου, 2021 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

WWF Hotel Kitchen (webinar)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.