Ένα διήμερο σεμινάριο αφιερωμένο στον διακεκριμένο chef Τάσο Μαντή, chef  του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου HYTRA. Την Τετάρτη, μας υποδέχεται στον κήπο του στο Αλεποχώρι και μας ξεναγεί στα χρώματα, τα αρώματα και τις γεύσεις που παράγει η φύση. Μας παρουσιάζει τα δημοφιλέστερα βρώσιμα άνθη και αρωματικά που καλλιεργεί και μαζί συλλέγουμε εκείνα που θα αξιοποιηθούν γευστικά.  Την Πέμπτη, επιστρέφει στη σχολή από την οποία αποφοίτησε για να διδάξει αυτή τη φορά, τις γευστικές δημιουργίες που του χάρισαν σπουδαίες διακρίσεις.

Πρώτη μέρα: Τετάρτη 29/04/2020, εκδρομή στο Αλεποχώρι, θεωρητική εισήγηση

               Δεύτερη μέρα: Πέμπτη 30/04/2020, εργαστηριακή παρουσίαση, LE MONDE

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Τάσος Μαντής
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο chef έχει αναγνωριστεί για το ταλέντο και τη δημιουργικότητά του, έχοντας περάσει από κουζίνες διακεκριμένων εστιατορίων, όπως το Hof Van Cleve στο Βέλγιο (3 αστέρια Michelin), το Geranium στην Κοπεγχάγη (3 αστέρια Michelin), το Frantzén στη Στοκχόλμη (3 αστέρια Michelin) και το Fat Duck στην Αγγλία ( 3 αστέρια Μichelin). Με τις διδαχές της αξιοζήλευτης αυτής διεθνούς πορείας, ο ίδιος επέστρεψε στην Ελλάδα για να υπηρετήσει τους αγαπημένους του όρους «βιωσιμότητα», «βοτανικότητα» και «από τη φάρμα στο τραπέζι» ανάγοντας την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της ελληνικής κουζίνας σε γαστρονομικό success story. Μετά από επτά χρόνια στο τιμόνι της κουζίνας του εστιατορίου Hytra, βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin, τον βρίσκουμε σήμερα στο δικό του γαστρονομικό εστιατόριο Soil στο Παγκράτι, εμπνέοντας μια σπουδαία γαστρονομική χορογραφία.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
29/04/2020 - 09:00-13:00
Κόστος: 90€
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.