Συνδυάζοντας άριστης ποιότητας ελληνικές πρώτες ύλες με γαλλικές τεχνικές, ο chef pâtissier και επιτυχημένος απόφοιτος της σχολής, Κρίτωνας Πουλής μάς παρουσιάζει τα γλυκά αποτελέσματα της έρευνας του για το 2020, σε μια ολοκαίνουρια συλλογή. Γλυκά με εκλεπτυσμένη γεύση και τεχνική αρτιότητα που συμπυκνώνουν τη γαστρονομική προσέγγιση και φιλοσοφία του εισηγητή μας.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Κρίτων Πουλής
το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
12/05/2020 - 17.35-20.00
Κόστος: 60€
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
Σεμινάριο

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.