Η απόλυτη καλοκαιρινή τάση είναι δροσερή, λαχταριστή και δύσκολα μπορεί κανείς να της αντισταθεί. Για τα παγωμένα επιδόρπια ο λόγος! Έχουν δικό τους χαρακτήρα και κλείνουν με τον πιο γευστικό τρόπο ένα γεύμα. Δημιουργικές,  γευστικές και απολαυστικές προτάσεις που θα καλύψουν πλήρως τις γλυκές απαιτήσεις σας.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Ζαφείρης Κλωνάρης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Απόφοιτος της Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου με μετεκπαιδεύσεις στην ιταλική ζαχαροπλαστική και στην παρασκευή παγωτού στην Πάρμα.Έχει εργασθεί ως Pastry Chef σε ξενοδοχειακές μονάδες της Αθήνας και τα τελευταία χρόνια είναι σύμβουλος ζαχαροπλαστικής και παγωτού σε αρκετές επιχειρήσεις. Το 2007 συνεργάστηκε με τον διεθνούς φήμης ζαχαροπλάστη, Pierre Hermé και ομάδα συνεργατών του.Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια και εγχώριους διαγωνισμούς ζαχαροπλαστικής με αρκετές διακρίσεις. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. διδάσκει τα τελευταία χρόνια την τέχνη της ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.

 

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
14/05/2020 - 13.15-16.35
Κόστος: 60€
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.