Αποστολή του ΣΕΤΕ είναι η συνεχής ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του τουρισμού και η ανάδειξη του πρωταγωνιστικού του ρόλου στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Οι προκλήσεις, οι προβληματισμοί και οι ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος θα είναι τα κύρια σημεία της εισήγησης.

Η διάλεξη απευθύνεται σε σπουδαστές LE MONDE. Eίσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Γιάννης Α. Ρέτσος
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο Γιάννης Α. Ρέτσος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969.  Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Cornell University στη διοίκηση ξενοδοχείων, με ειδίκευση στο Hospitality Real Estate Finance.

Είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και από τους βασικούς μετόχους της εταιρείας Electra Hotels & Resorts, η οποία διαχειρίζεται πέντε ξενοδοχεία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο.Eξελέγη Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) τον Μάιο του 2017.

Ο Γιάννης Α. Ρέτσος ξεκίνησε να ασχολείται με τα κοινά του τουρισμού το 1999. Από το 2009 έως το 2012 διετέλεσε Πρόεδρος των Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής-Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ) και από τον Απρίλιο του 2011 έως τον Ιούλιο του 2017, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ).

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
23/01/2020 - 11:30 – 12:30
Κόστος: Eίσοδος ελεύθερη
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.