Το ελαιόλαδο, ήταν και είναι μία από τις πιο σημαντικές ουσίες που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος. Η ποιότητα του ελαιολάδου επηρεάζεται από πλήθος παραγόντων καθ’ όλη τη διαδικασία παραγωγής, ξεκινώντας από τις καλλιεργητικές πρακτικές και καταλήγοντας μέχρι την τυποποίησή του. Η γευσιγνωσία του ελαιολάδου που περιλαμβάνει την αξιολόγηση του αρώματος, της γεύσης και της επίγευσής του, αποτελεί το ιδανικό εργαλείο αναγνώρισής του.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

 

Instructor:
Χρύσα Γιατρά-Μπατζή
Read his mini bio
X

Είναι απόφοιτος του τμήματος Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του ΤΕΙ Αθήνας και κάτοχος των τίτλων Sommelier-Οινοχόος από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE όπως και του International Wine Management (OIV) από το Paris X, αντίστοιχα. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει οινολογία, την τέχνη του οινοχόου και παραδοσιακά τρόφιμα στον Εκπαιδευτικό Όμιλο                 LE MONDE. Έχει εργαστεί σε πολυτελή εστιατόρια και deluxe ξενοδοχεία της Ελλάδας (όπως Σπονδή, Ορίζοντες, Hilton, Elounda Mare Relais & Chateaux, Porto Elounda & Peninsula All Suite Hotel, Οινοπάθεια, Δεξαμενές), ενώ απασχολήθηκε και στην παραγωγή σε μεγάλα σπίτια της Βουργουνδίας (Leflaive, Trapet, La Pousse d’Or, Chevalier, Nudant, Minot), στο Κτήμα Μητραβέλα, Κτήμα Χατζημιχάλη, στο Κτήμα Μπριντζίκη αλλά και Bodegas Monje στην Ισπανία.  Ανήκει σε πιστοποιημένη ομάδα δοκιμαστών ελαιολάδου.Επίσης, έχει εργαστεί στους Berry Brothers (BBR) στο Λονδίνο και στη διεύθυνση Marketing- Δημ. Σχέσεις-Πωλήσεις-Εξαγωγές στο Κτήμα Κ. Λαζαρίδη. Παράλληλα γραφεί κείμενα (Οινοχόος Καθημερινή, Αθηνόραμα, pοpaganda.gr και σε blogs), είναι κριτής σε διεθνεις διαγωνισμούς, δημιουργεί wine lists και wine projects, events και είναι ιδρύτρια του project συμβουλευτικού food and wine χαρακτήρα www.aestheses.com.

 

 

seminar date:
23/01/2020 - 15.50-18.20
Cost: 30€

    I AM INTERESTED IN:
    Seminar

    Newsletter

    By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.