Αποδοτικότητα, αποτελεσματικότητα, οργάνωση, έλεγχος είναι λίγα από τα στοιχεία μια επιτυχημένης μονάδας εστίασης. Η τέχνη της εστίασης περνάει μέσα από συγκεκριμένους παράγοντες επιτυχίας.

Η διάλεξη απευθύνεται σε σπουδαστές LE MONDE. Eίσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Νείλος Πράπας
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο κ. Πράπας έχει περάσει από υπεύθυνες θέσεις γύρω από τον τομέα του F&B εστιατορίων όπως, Restaurant Manager στο Matsuhisa που βρίσκεται στο St. Moritz της Ελβετίας και  συνέχισε στον ίδιο όμιλο στη θέση F&B Operation Manager στην Μύκονο στο Belvedere Hotel. Πλέον είναι Hotel Manager στο Katikies Resorts & Club, όπου μπορεί να μοιραστεί την εμπειρία και τη γνώση του γύρω από την αποτελεσματικότητα και την κερδοφορία της επισιτιστικής και ξενοδοχειακής βιομηχανίας, την Ανάλυση Κινδύνων  και τα  Σημεία Ελέγχου Κρίσεων.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
14/01/2020 - 11:30 – 13:05
Κόστος: Eίσοδος ελεύθερη
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.