Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Ζύμες γλυκές & αλμυρές FOOD PROFESSIONALS 2018-2019

Δεκέμβριος 13, 2018 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις
Ο επιτυχημένος απόφοιτος της Σχολής, Κωνσταντίνος Τσομπανίδης, μας έδειξε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου τον τρόπο να δημιουργούμε γλυκούς και αλμυρούς συνδυασμούς με μία ζύμη. Με γνώμονα τη βασική συνταγή, χρησιμοποίησε πολλές διαφορετικές τεχνικές και το αποτέλεσμα… εντυπωσιακό, μα πάνω απ’ όλα πεντανόστιμο!

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.