Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Τεμαχισμός & αξιοποίηση βόειου κρέατος FOOD PROFESSIONALS 2018-2019

Δεκέμβριος 18, 2018 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Διάσημες κοπές στο βόειο κρέας ανώτερης ποιότητας Bovillage, είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές μας, στις 6 & 17 Δεκεμβρίου στις εργαστηριακές εγκαταστάσεις της σχολής. Είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε τους Dominique Perrot, chef του εστιατορίου του Μουσείου της Ακρόπολης και Luc Perez, διακεκριμένο Μeat Specialist από τη Γαλλία, σε μία παρουσίαση που επικεντρώθηκε στην αξιοποίηση, ανάδειξη και τρυφερότητα του κρέατος, σύμφωνα με τον τρόπο κοπής του. Την επίδειξη ακολούθησε γευστική δοκιμή δύο συνταγών με την υπογραφή του κ. Dominique Perrot.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.