Νέα, ανακοινώσεις

World Baking Day

22 Μαΐου, 2013 - Νέα, ανακοινώσεις

Γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Ψησίματος στη LE MONDE!

H εταιρεία Βιτάμ γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ψησίματος – World Baking Day (19 Μαΐου) προσκαλώντας food bloggers στη LE MONDE για να δημιουργήσουν και να ολοκληρώσουν όμορφα γλυκά, να τα στολίσουν με τον πιο όμορφο τρόπο και να τα φωτογραφήσουν!

Την Παρασκευή 17 Μαΐου ο δικός μας καθηγητής ζαχαροπλαστικής, Νεκτάριος Βουρίκης, υποδέχθηκε τους food bloggers και τους έδειξε μικρά μυστικά για το ψήσιμο γλυκών, όπως chocolate fudge cake και lemon drizzle tart. Στην συνέχεια η food stylist, Αντωνία Καττή, τους έδειξε μερικούς έξυπνους τρόπους για να διακοσμούν τα γλυκά τους.

Όμως, επειδή στην ζαχαροπλαστική, η πράξη είναι το πιο σημαντικό κομμάτι, όλοι οι food bloggers έπιασαν στα χέρια τους σπάτουλες και ολοκλήρωσαν τα γλυκά, στολίζοντάς τα με τις συμβουλές της κ. Καττή ενώ η φωτογράφος, Αναστασία Αδαμάκη, τους έδειξε πώς να φωτογραφήσουν σωστά τα πιάτα τους.Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι φωτογραφίζονταν κρατώντας περήφανοι τις δημιουργίες τους.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Νεκτάριο Βουρίκη για την πολύτιμη βοήθειά του καθώς και την εταιρεία Βιτάμ για την άψογη διοργάνωση.

Δημοσιεύθηκε: 22/5/2013

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.