Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Τα κρασιά της Κρήτης στη LE MONDE

15 Δεκεμβρίου, 2017 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Copy of wines of crete_n (5) (Copy) Οι σπουδαστές και καθηγητές της σχολής μας είχαν τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν τα κρασιά της Κρήτης στη διάρκεια της mini έκθεσης που διοργανώθηκε τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις της σχολής.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια παρουσίαση που πραγματοποίησε ο κ. Ζαχαρίας Διαμαντάκης, αντιπρόεδρος Δ.Σ. Δ.Ο.Ν.Η. ενώ ακολούθησαν παρουσιάσεις από την οινολόγους της σχολής, κ. Μαρία Τζίτζη και Χρύσα Γιατρά, σχετικά με τις γηγενείς ποικιλίες και τις ιδιαιτερότητες των κρασιών της Μεγαλονήσου.

Ακολούθησε γευστική δοκιμή από τους σπουδαστές. Συνολικά δεκαέξι οινοποιεία, μέλη της Ένωσης Wines of Crete συμμετείχαν στην εκδήλωση παρουσιάζοντας τις πιο εμβληματικές ετικέτες τους.  Συγκεκριμένα συμμετείχαν τα εξής οινοποιεία:

ΑΛΕΞΑΚΗΣ Οινοποιείο
ΓΑΒΑΛΑΣ Κτήμα
ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ Οινοποιείο
ΔΙΓΕΝΑΚΗΣ Οινοποιείο
ΔΟΥΛΟΥΦΑΚΗΣ Οινοποιείο
ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ Οινοποιείο
ΙΔΑΙΑ Οινοποιητική
ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗΣ Αμπελώνες
ΛΥΡΑΡΑΚΗΣ  Οινοποιητική – ZAZAZU
ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ Οινοποιία
ΜΗΛΙΑΡΑΚΗΣ Οινοποιείο
ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ Οινοποιητική
ΝΤΟΥΡΑΚΗΣ Οινοποιείο
ΠΑΤΕΡΙΑΝΑΚΗΣ Κτήμα
ΡΟΥΣ Οινοποιία ΤΑΜΙΩΛΑΚΗ
ΤΙΤΑΚΗΣ Οινοποιείο

Ευχαριστούμε θερμά την Ένωση Wines of Crete για τη συμμετοχή στην εκδήλωση.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.