Νέα, ανακοινώσεις

Εκθεση κρητικών οίνων στη LE MONDE

12 Δεκεμβρίου, 2017 - Νέα, ανακοινώσεις

kriti3jpgΤη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου θα φιλοξενήσουμε μια μοναδική έκθεση κρητικών οίνων στη σχολή, αποκλειστικά για σπουδαστές και αποφοίτους LE MONDE. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου ορόφου από 13.15 – 17.00.

Στην έκθεση, συμμετέχουν μερικά από τα σημαντικότερα οινοποιεία της Κρήτης, μέλη της Ένωσης Wines of Crete, με τις πιο σημαντικές γνωστές ποικιλίες της Μεγαλονήσου καθώς και με τις πιο εμβληματικές ετικέτες τους. Οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι της σχολής θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν γευστική δοκιμή.

Από 13.15 – 14.30 θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις με θέμα τα κρασιά της Κρήτης, ενώ θα ακολουθήσει γευστική δοκιμή σε γηγενείς και διεθνείς ποικιλίες αυτής της εξαιρετικής αμπελουργικής ζώνης.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το τμήμα Οινολογίας και Οινοχόων της σχολής σε συνεργασία με την ένωση Wines of Crete και απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές και αποφοίτους του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη γραμματεία στο ισόγειο της σχολής.

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.