Νέα, ανακοινώσεις

LE MONDE Αποφοίτηση 2017

18 Δεκεμβρίου, 2017 - Νέα, ανακοινώσεις

apofitisi (20)Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα η τελετή αποφοίτησης του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Γονείς, συγγενείς και φίλοι των αποφοίτων του σπουδαστικού έτους 2017 «πλημμύρισαν» το Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου για να θαυμάσουν τους αγαπημένους τους στη μεγάλη τους στιγμή, την παραλαβή του πτυχίου τους.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η απονομή τιμητικής διάκρισης για το σημαντικό κοινωνικό έργο που προσφέρουν με το φιλανθρωπικό τους έργο οι οργανισμοί Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» και «Χαμόγελο του Παιδιού». Ο κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, Γενικός Διευθυντής της Μ.Κ.Ο «Αποστολή» παρέλαβε τιμητική διάκριση για το φιλανθρωπικό έργο της οργάνωσης και αντίστοιχα ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» για το σημαντικό έργο που παρέχει.

Ο Εκπαιδευτικός ‘Ομιλος LE MONDE τίμησε και φέτος διακεκριμένους αποφοίτους που έχουν κάνει σημαντικά βήματα στην προσωπική επαγγελματική τους διαδρομή. Για τη φετινή χρονιά, τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στους: Νίκο Καραθάνο, απόφοιτο μαγειρικής, executive chef και συνιδιοκτήτη στο COOKOOVAYA Wine Cuisine, Αθανάσιο Μωραΐτη, απόφοιτο μαγειρικής, executive chef στο LIFE GALLERY HOTEL, Ανδρέα Ευαγγελάτο, απόφοιτο μαγειρικής, executive chef στο CANAVES OIA SANTORINI, Χαράλαμπο Ζευγούλη, απόφοιτο μαγειρικής, head chef στο ELECTRA METROPOLIS HOTEL, Αναστάσιο Τσαμπάρα, απόφοιτο ξενοδοχειακών, F&B Supervisor, Stuttgart Marriott Hotel Sindelfingen, Κρίτωνα Πουλή, απόφοιτο μαγειρικής, executive chef και ιδιοκτήτη επιχειρήσεων σε Αθήνα και Παρίσι, Αθανάσιο Τάτση, απόφοιτο ζαχαροπλαστικής, υπεύθυνο εκπαίδευσης ζαχαροπλαστικής Απολλώνιον, Αντουάννα Χαρισάκη, απόφοιτη ζαχαροπλαστικής, pastry chef Erotokritos Cretan Bakery και Κωνσταντίνο Τσάτσαρη, απόφοιτο Sommelier, Manager στο Art’ n Wine Bar Restaurant “EL CONVENTO DEL ARTE” και Ambassador κτήματος Παλυβού.

Για μια ακόμα χρονιά, βραβεύθηκαν εκπρόσωποι του τουρισμού και της φιλοξενίας, για τις συνθήκες πρακτικής άσκησης που προσέφεραν στους σπουδαστές. Για το καλοκαίρι του 2017, διακρίθηκαν το Electra Hotel & Resorts, το Novotel Athénes, το Fresh Hotel και το Creta Star Hotel.

Επιπρόσθετα, στη φετινή τελετή αποφοίτησης, απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στους συγγραφείς και τους συντελεστές των νέων βιβλίων που κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις Les Livres du Tourisme. Συγκεκριμένα, για το βιβλίο «Μαγειρεύουμε, η δημιουργία», τιμήθηκαν οι συγγραφείς Ευθύμιος Καλόσακας και Αχιλλέας Παναγούλης. Για το βιβλίο «για μάγειρες», βραβεύθηκαν οι συγγραφείς και καθηγητές Γεώργιος Γογόπουλος, Κωνσταντίνος Δούλης, Ηλίας Κόκκορης και Βασίλης Πορής, για την γαστρονομική επιμέλεια ο Ευθύμιος Καλόσακας και ο Αχιλλέας Παναγούλης και για τη συμβολή της στην έκδοση η Ευαγγελία Καρβέλα. Τιμητική διάκριση έλαβαν, επίσης, η Μαρίτα Τραγούτση και η Χριστίνα Λογκάκη για την επιμέλεια έκδοσης και κειμένων και για τα 2 βιβλία.

Επίσης, απονεμήθηκαν αναμνηστικά συμμετοχής στους νικητές των διαγωνισμών Tart – Η τέχνη της τάρτας sponsored by KENWOOD, Γιώργο Μυκονιάτη και Φωτογραφίας LE MONDE sponsored by ION, Αφροδίτη Ντόκο και Βασιλική Άννα Μέγα καθώς επίσης και στους συμμετέχοντες στον Διεθνή Διαγωνισμό Trophée Mille International, Γιώργο Μυκονιάτη και Ελένη Σκληρού. Αναμνηστικό συμμετοχής έλαβαν και οι καθηγητές Ευθύμιος Καλόσακας και Χάρης Ψιλόπουλος για την προετοιμασία των σπουδαστών που συμμετείχαν στον διεθνή διαγωνισμό.

Σημαντική στιγμή της εκδήλωσης ήταν και η απονομή επαίνου στην ομάδα εθελοντών σπουδαστών που με την καθοδήγηση του καθηγητή τους Δημήτρη Αμβράζη , συμμετείχαν σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Τέλος, ο Εκπαιδευτικός όμιλος LE MONDE βράβευσε, όπως κάθε χρόνο, τις εταιρείες ΙΟΝ, Αφοι Κιουρτζόγλου, Μύλοι Λούλη, Agrino, Barilla, Friesland Campina, Kenwood και Unilever Food Solutions, για την υποστήριξη των εργαστηριακών μαθημάτων κατά τη χρονιά 2016 – 2017.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE, εύχεται καλή σταδιοδρομία σε όλους τους αποφοίτους και τους θυμίζει ότι θα βρίσκεται πάντα πλάι τους για ότι χρειαστούν.

 

Θερμά συγχαρητήρια!

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.