Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Σπουδαστές της σχολής συμμετείχαν στο 1st International Hellenic Gastronomy Conference

7 Μαρτίου, 2018 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

gastronomy conference (8) (Copy)

Με ιδιαίτερη επισημότητα και επαγγελματισμό, σπουδαστές του τμήματος Ξενοδοχειακής Διοίκησης της σχολής ανέλαβαν την υποστήριξη του 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018 – Greek Taste Beyond Borders, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5/3 στο Μέγαρο Μουσικής.
To 1st International Hellenic Gastronomy Conference αποτέλεσε ένα σύγχρονο forum που στόχο είχε να ενώσει την ελληνική επιχειρηματικότητα στον χώρο της γαστρονομίας και του τουρισμού και να προβάλλει το ελληνικό τουριστικό προϊόν διεθνώς.

Στα πάνελ των ομιλητών συμμετείχαν και οι καθηγητές της σχολής, ο κ. Ευθύμιος Καλόσακας, καθηγητής Μαγειρικής, ο οποίος μίλησε στην ενότητα με θέμα «Όραμα – Το μέλλον της Ελληνικής Γαστρονομίας» και η κ. Μαρία Παπακωνσταντίνου, Χημικός, καθηγήτρια τεχνολογίας τροφίμων, η οποία μίλησε αντίστοιχα στην ενότητα «Η αξία της ελληνικής διατροφής και των ελληνικών προϊόντων».

Οι σπουδαστές μας δέχθηκαν συγχαρητήρια για την επαγγελματική τους παρουσία στην εκδήλωση. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους σπουδαστές που ανταποκρίθηκαν με επαγγελματισμό στις απαιτήσεις της διοργάνωσης καθώς και τους καθηγητές του τμήματος Ξενοδοχειακής Διοίκησης, κ. Βαγγέλη Σάρλη, κ. Ιωάννη Βελαλή και κ. Νατάσα Λιβανού για την πολύτιμη συμβολή τους.

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.