Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

HERVE THIS: Από τη μοριακή κουζίνα στην κουζίνα note à note

8 Μαρτίου, 2018 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

jpg_Athinorama

Ο Hervé This, διεθνούς φήμης φυσικοχημικός και δημιουργός της Μοριακής Γαστρονομίας, θα δώσει στις 17 Μαρτίου 2018 μια διάλεξη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) για την επαναστατική κουζίνα «note à note», καλεσμένος του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν, κατόπιν ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ, επαγγελματίες από τον χώρο της γαστρονομίας & της ζαχαροπλαστικής, ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και διακεκριμένων χώρων εστίασης, φοιτητές του κλάδου, δημοσιογράφοι και στελέχη των ΜΜΕ.

To θέμα της διάλεξης είναι «Hervé This, Μοριακή Γαστρονομία: από τη μοριακή  κουζίνα στην κουζίνα note à note, το παρελθόν και το μέλλον». Στο πλαίσιο της διάλεξης, ο Hervé This θα παρουσιάσει την κουζίνα «note à note», της οποίας είναι δημιουργός και πρεσβευτής, μια καινοτόμο επιστημονική ιδέα με γαστρονομικές, οικονομικές, κοινωνικές και ανθρωπιστικές προεκτάσεις.

Η διάλεξη του Hervé This που θα διεξαχθεί στις 17 Μαρτίου, θα πραγματεύεται:

α’ μέρος:

o   Κουζίνα: πάθος, τέχνη, τεχνική

o   Η μοριακή γαστρονομία

o   Εφαρμογές μοριακής γαστρονομίας

β’ μέρος:

Με τη συγκεκριμένη εκδήλωση, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE εγκαινιάζει τη δράση dans LE MONDE, παρουσιάζοντας τις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις στη γαστρονομία, τη ζαχαροπλαστική και τον τουρισμό, με καλεσμένους διακεκριμένες προσωπικότητες από όλον τον κόσμο.

Χορηγός επικοινωνίας

logo_gastronomos

Τηλ.: 210 4830500

E-mail: [email protected][email protected]

LE MONDE, Institute of Hotel & Tourism Studies 

Οι κορυφαίοι των τουριστικών σπουδών

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.