Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
6 Δεκεμβρίου, 2022 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Το ελληνικό ψάρι εκτροφής στις κουζίνες του κόσμου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
15 Νοεμβρίου, 2022 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Fine dining restaurant desserts

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

X-mas menu degustation

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Εστιατορικά ψωμιά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Μανιτάρια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Vegetarian & vegan διατροφή. Ένας πολύτιμος οδηγός

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
11 Απριλίου, 2022 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Vegan & Vegetarian Summer Desserts

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
6 Απριλίου, 2022 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Signature dishes by awarded chef Luca Piscazzi

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.