Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

τα νέα μας
30 Δεκεμβρίου, 2024 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Αβγά. Μύθοι, μυστήρια & μαγικές ιδιότητες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
3 Δεκεμβρίου, 2024 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Εξοπλισμός & εγκαταστάσεις κουζίνας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Σάλτσες & γαλακτώματα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Ζωμοί & σούπες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
25 Νοεμβρίου, 2024 - Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Crème pâtissière

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Με άρωμα Καραϊβικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Τρούφα…η αυθεντική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Ζύμες. Χαρακτηριστικά & διαφορετικές τεχνικές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- Κατηγορία Σεμιναρίου: Food Professionals

Δημιουργική ελληνική κουζίνα. X-mas edition

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.