Ο nomad chef Ανδρέας Λαγός σε μια διαδραστική εισήγηση στη Σχολή LE MONDΕ, μας αποκαλύπτει τη δική του οπτική για το επάγγελμα του μάγειρα – chef.
Ο διεθνώς διακεκριμένος chef, έχει ταξιδέψει την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της ελληνικής φύσης σε πολλά μέρη του κόσμου. Βασική του πάντα προτεραιότητα, η ανάδειξη του αληθινού , του γευστικά και αισθητικά άρτιου. Ο ίδιος , ακολούθησε έναν λιγότερο διαδεδομένο δρόμο για να εκφράσει τις μαγειρικές του αναζητήσεις , έναν δρόμο που τον καθιέρωσε διεθνώς.
Σκοπός αυτής της διάλεξης είναι να σας παρουσιασθούν οι διάφοροι επαγγελματικοί δρόμοι που μπορεί να ακολουθήσει ένας νεαρός μάγειρας και να σας εμψυχώσει να διαγράψετε τη δική σας προσωπική διαδρομή που θα διαμορφώσει τη γαστρονομική σας ταυτότητα.

Η διάλεξη απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Eίσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Ανδρέας Λαγός
το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
11/09/2019 - 17:00 - 18:00
Κόστος: Δωρεάν
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.