Ο Aντώνης Δρακουλαράκος, βραβευμένος chef και απόφοιτος της LE MONDE, μας προσκαλεί σε μια γαστρονομική παρουσίαση του sushi. Το sushi, αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της ιαπωνικής κουζίνας, με εντυπωσιακή ποικιλία και διαφοροποίηση στον τρόπο παρασκευής. Ο συνδυασμός των πιο φρέσκων υλικών και της ντελικάτης υφής, προσφέρει μια γευστική εμπειρία εστιασμένη στη λεπτή ισορροπία των ιδιαίτερων αυτών γεύσεων και κατατάσσει το sushi ανάμεσα στις πιο εξαιρετικές νοστιμιές.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Aντώνης Δρακουλαράκος
το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
24/01/2020 - 12:20-14:55 & 15.50-18.20
Κόστος: 60€
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
Σεμινάριο

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.