Ο Aντώνης Δρακουλαράκος, βραβευμένος chef και απόφοιτος της LE MONDE, μας προσκαλεί σε μια γαστρονομική παρουσίαση του sushi. Το sushi, αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της ιαπωνικής κουζίνας, με εντυπωσιακή ποικιλία και διαφοροποίηση στον τρόπο παρασκευής. Ο συνδυασμός των πιο φρέσκων υλικών και της ντελικάτης υφής, προσφέρει μια γευστική εμπειρία εστιασμένη στη λεπτή ισορροπία των ιδιαίτερων αυτών γεύσεων και κατατάσσει το sushi ανάμεσα στις πιο εξαιρετικές νοστιμιές.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Instructor:
Aντώνης Δρακουλαράκος
seminar date:
24/01/2020 - 12:20-14:55 & 15.50-18.20
Cost: 60€

    I AM INTERESTED IN:
    Seminar

    Newsletter

    By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.