Ο τομέας της κρουαζιέρας αποτελεί παραδοσιακά πυλώνα της τουριστικής βιομηχανίας. Πώς μπορεί λοιπόν να κάνει τη διαφορά μια μικρή, αλλά πολύ εξειδικευμένη επιχείρηση στην κατηγορία της κρουαζιέρας;

Τα μοντέλα και τα θεωρητικά εργαλεία που προσφέρει το στρατηγικό μάνατζμεντ, δίνουν τη λύση οικοδομώντας τη στρατηγική που θα ακολουθήσει η επιχείρηση, ώστε να αποκτήσει το πολυπόθητο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Οι απόφοιτοι του τμήματος ξενοδοχειακής διοίκησης της LE MONDE (HTL62): Αμπατζόγλου Γιώργος, Κιάμου Άντζελα, Κόκκου Χρύσα, Λαμοτζής Δημήτρης, Λαμπρόπουλος Στάθης, Σταμάτογλου Δανάη, Τουρνατζή Μαριεύη & Φραϊδάκης Λευτέρης, με επιβλέπουσα-συντονίστρια καθηγήτρια την κ. Νατάσα Λιβανού, μας παρουσιάζουν την εταιρεία Silversea Cruises και την ανταγωνιστική, αλλά ταυτόχρονα δυναμική βιομηχανία της Κρουαζιέρας.

Tο webinar θα μεταδοθεί live streaming, μέσα από την πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης LE MONDE με τη χρήση zoom webinar.

Απευθύνεται αποκλειστικά στους σπουδαστές της σχολής.

Προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί στους σπουδαστές Τουριστικής & Ξενοδοχειακής Διοίκησης.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα ειδοποιηθείτε για τη συμμετοχή σας.

Περιορισμένες θέσεις. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Εισηγητής:
Νατάσα Λιβανού
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής στο Δίκαιο των Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Pierre Mendès France στη Γαλλία και συνέχισε τις σπουδές της στις ΗΠΑ με μεταπτυχιακό στη Διεθνή Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο St. Paul στη Minnesota. Μιλάει ελληνικά, γαλλικά, αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά.

Εργάστηκε ως Διευθύντρια Εξαγωγών σε πολλές εταιρείες τροφίμων και κρασιού, ως Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και τα τελευταία 7 χρόνια δραστηριοποιείται, επίσης, ως ανεξάρτητη Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

Αυτή τη στιγμή, εργάζεται ως εισηγήτρια και μέλος του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
17/03/2021 - 16.30-18.15
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ/ Αποκλειστικά με εγγραφή
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.