Ο τομέας της κρουαζιέρας αποτελεί παραδοσιακά πυλώνα της τουριστικής βιομηχανίας. Πώς μπορεί λοιπόν να κάνει τη διαφορά μια μικρή, αλλά πολύ εξειδικευμένη επιχείρηση στην κατηγορία της κρουαζιέρας;

Τα μοντέλα και τα θεωρητικά εργαλεία που προσφέρει το στρατηγικό μάνατζμεντ, δίνουν τη λύση οικοδομώντας τη στρατηγική που θα ακολουθήσει η επιχείρηση, ώστε να αποκτήσει το πολυπόθητο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Οι απόφοιτοι του τμήματος ξενοδοχειακής διοίκησης της LE MONDE (HTL62): Αμπατζόγλου Γιώργος, Κιάμου Άντζελα, Κόκκου Χρύσα, Λαμοτζής Δημήτρης, Λαμπρόπουλος Στάθης, Σταμάτογλου Δανάη, Τουρνατζή Μαριεύη & Φραϊδάκης Λευτέρης, με επιβλέπουσα-συντονίστρια καθηγήτρια την κ. Νατάσα Λιβανού, μας παρουσιάζουν την εταιρεία Silversea Cruises και την ανταγωνιστική, αλλά ταυτόχρονα δυναμική βιομηχανία της Κρουαζιέρας.

Tο webinar θα μεταδοθεί live streaming, μέσα από την πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης LE MONDE με τη χρήση zoom webinar.

Απευθύνεται αποκλειστικά στους σπουδαστές της σχολής.

Προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί στους σπουδαστές Τουριστικής & Ξενοδοχειακής Διοίκησης.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα ειδοποιηθείτε για τη συμμετοχή σας.

Περιορισμένες θέσεις. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Εισηγητής:
Νατάσα Λιβανού
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής στο Δίκαιο των επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Pierre Mendès France στη Γκρενόμπλ-Γαλλία και μεταπτυχιακού στη Διεθνή Διοίκηση από το Πανεπιστήμιο του St. Paul στη Minnesota των Η.Π.Α. Μιλά ελληνικά, γαλλικά, αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά.

Έχει διατελέσει Διευθύντρια Εξαγωγών σε πολυάριθμες εταιρείες τροφίμων και κρασιών, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και τα τελευταία 7 χρόνια δραστηριοποιείται, επίσης, ως ανεξάρτητη Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

Έχει διατελέσει καθηγήτρια στρατηγικής διοίκησης, δικαίου και μάρκετινγκ στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, με συγγραφικό έργο στο αντικείμενο της στρατηγικής διαχείρισης. Επίσης, είναι εκπαιδεύτρια των προγραμμάτων οινικής εκπαίδευσης και πιστοποίησης του παγκόσμιου πρωτοπόρου της εκπαίδευσης οίνου & αποσταγμάτων οργανισμού, WSET -Wines & Spirits Education Trust.

 

 

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
17/03/2021 - 16.30-18.15
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ/ Αποκλειστικά με εγγραφή
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.