Τάρτες σε γευστικούς συνδυασμούς, υφές, φόρμες και styling που θα εντυπωσιάσουν, μας παρουσιάζει ο pastry chef και καθηγητής της Σχολής, Ιωάννης Κίκιρας, αναλύοντας βήμα προς βήμα όλα τα στάδια παρασκευής τους, αλλά και τις τεχνικές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά!

Tο σεμινάριο-webinar θα μεταδοθεί live streaming, μέσα από την πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης LE MONDE με τη χρήση zoom webinar.

Απευθύνεται αποκλειστικά στους σπουδαστές της σχολής και παρέχεται δωρεάν, ειδικά για την περίοδο του lockdown.

Προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί στους σπουδαστές ζαχαροπλαστικής τέχνης της Σχολής.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα ειδοποιηθείτε για τη συμμετοχή σας.

Περιορισμένες θέσεις. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εισηγητής:
Ιωάννης Κίκιρας
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο Ιωάννης Κίκιρας αποφοίτησε από τη σχολή LE MONDE, το 2011. Η πρώτη του επαγγελματική εμπειρία, ξεκίνησε με την πρακτική του στο ξενοδοχείο Pentelikon. Στη συνέχεια, συνέχισε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια όπου άρχισε  να βλέπει αυτό το επάγγελμα και αυτήν την τέχνη, με άλλο μάτι. Εκείνη την περίοδο, είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει μέχρι το Μιλάνο και να εργαστεί στο Unico restaurant (Michelin star) σαν stage ζαχαροπλάστης. Επόμενος σταθμός ήταν το Ντουμπάι, όπου εργάστηκε στο Armani Hotel στο Burj Khalifa, όπως και στο Atmosphere restaurant. Μετά, ακολούθησε το Λονδίνο και το εστιατόριο L’atelier de Joel Robuchon (Michelin Star), όπου εκεί πλέον κατάλαβε πόσο όμορφο αλλά και δύσκολο είναι, να δίνεις τα πάντα για χάρη της υψηλής γαστρονομίας. To 2016, είχε τη χαρά να κάνει εξειδίκευση στον τομέα της καραμέλας στη Γαλλία και στον τομέα της σοκολάτας στο Βέλγιο.  Σήμερα, είναι Αssistant Chef Pâtissier στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, ενώ τα τελευταία χρόνια διδάσκει την τέχνη της ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
12/03/2021 - 16.30-18.15
Κόστος: 60€ / 30€ σπουδαστές & απόφοιτοι LE MONDE. Ειδικά, για την περίοδο του lockdown: εν ενεργεία σπουδαστές LE MONDE δωρεάν
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.