Η διαχείριση της μισθοδοσίας (payroll) σε κάθε ξενοδοχειακή και επισιτιστική επιχείρηση είναι μια ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία. Αναλύουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν τις παροχές προς τους εργαζομένους μιας επιχείρησης και πώς αυτές διαχειρίζονται στο πλαίσιο ενός αποτελεσματικού management. Θεμελιώδεις έννοιες, όπως οι συμβάσεις, οι αμοιβές και τα επιδόματα, οι κρατήσεις, οι άδειες και οι παροχές, αναλύονται διεξοδικά.  Γνωρίζουμε με διαδραστικό τρόπο, όλα εκείνα τα στοιχεία που επηρεάζουν τις σχέσεις μεταξύ εργαζόμενων – εργοδοτών καθώς και πώς αυτά ορίζουν μια σχέση αρμονίας στο εργασιακό περιβάλλον.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.

 

 

Εισηγητής:
Ιωάννης Πατεστής
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Είναι καθηγητής και συντονιστής σπουδών στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE για περισσότερα από 20 χρόνια. Παράλληλα, από το 2015 έως σήμερα, έχει αναλάβει τα καθήκοντα του Διευθυντή για το  ΙΙΕΚ LE MONDE. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά και της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αγίου Νικολάου Κρήτης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (master) στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Παράλληλα, είναι συγγραφέας των βιβλίων «Διοίκηση επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών (Food & Beverage Management)», «Έλεγχος – Κοστολόγηση» και «Διοίκηση προσωπικού επισιτιστικών επιχειρήσεων» που έχουν εκδοθεί από τον εκδοτικό οίκο Les Livres du Tourisme, του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και έχει εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος και σύμβουλος επιχειρήσεων σε ξενοδοχειακές και επισιτιστικές επιχειρήσεις, ενώ έχει διατελέσει για σειρά ετών, επιστημονικός συνεργάτης του Υπουργείου Παιδείας σε θέματα πιστοποίησης σχετικών ειδικοτήτων.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
23/01/2024 - 12:25-14:00
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.