Το μικρό αλλά μεγαλειώδες σε γεύση γλύκισμα, ξετυλίγει αριστοτεχνικά, ο pastry chef, Νεκτάριος Βουρίκης παρουσιάζοντας βήμα προς βήμα όλα τα μυστικά της απαιτητικής παρασκευής του. Η σωστή διαχείριση της αγαπημένης πρώτης ύλης, οι διαφορετικές υφές και οι πρωτότυποι συνδυασμοί γεύσεων,  βασίζονται σε τεχνικές που εγγυώνται ένα άριστο σοκολατένιο αποτέλεσμα!

 

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας. Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.

 

 

Εισηγητής:
Νεκτάριος Βουρίκης
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο Νεκτάριος Βουρίκης σπούδασε ζαχαροπλαστική τέχνη στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου και μαγειρική τέχνη στη σχολή Granits. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό με εξειδίκευση στα παγωτά και τη σοκολάτα. Έχει εργασθεί ως Pastry Chef σε γνωστά ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία και εστιατόρια, όπως τα Ledra LTD,  Nafsika – Astir Palace Resort, Haramis patisserie κ.ά. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει υψηλή ζαχαροπλαστική τέχνη στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, ενώ παράλληλα είναι chef chocolatier και τεχνικός σύμβουλος σε ζαχαροπλαστεία.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
19/01/2024 - 13:15-16:35
Κόστος: 60€
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.