Η Συμμετρία των Οικονομικών Κύκλων & η Ανθρώπινη Ευτυχία

Οι οικονομικές κρίσεις άλλοτε περιγράφονται ως κύματα δημιουργικής καταστροφής και άλλοτε ως ατυχήματα σε μια διαδρομή συνεχούς οικονομικής μεγέθυνσης. Η οικονομική μεγέθυνση όμως δε συνάδει υποχρεωτικά με την ανθρώπινη ευημερία. Στο σεμινάριο αυτό, o οικονομολόγος-στατιστικολόγος και καθηγητής της Σχολής, Γιώργος Κονόμος, αναλύει την έννοια της οικονομικής μεγέθυνσης, τη σχέση της με την ανθρώπινη ευτυχία και την κυκλικότητα της οικονομίας, ως αναπόφευκτο συστατικό της ανθρώπινης εξέλιξης.

Tο webinar θα μεταδοθεί live streaming, μέσα από την πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης LE MONDE με τη χρήση zoom webinar.

Απευθύνεται αποκλειστικά στους σπουδαστές της σχολής.

Προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί στους σπουδαστές τουριστικής & ξενοδοχειακής διοίκησης.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα ειδοποιηθείτε για τη συμμετοχή σας.

Περιορισμένες θέσεις. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εισηγητής:
Γεώργιος Κονόμος
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο Γεώργιος Κονόμος είναι εισηγητής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, διδάσκοντας οικονομικά μαθήματα και συμμετέχοντας ως εισηγητής σε κύκλους σεμιναρίων F&B Management. Έχει σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και έχει μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) Στατιστικής από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επί σειρά ετών, έχει διδάξει σε φοιτητές στατιστική και θεωρία πιθανοτήτων και έχει συνεργαστεί με την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ως στατιστικός αναλυτής κλινικών δεδομένων. Έχει συγγραφικό έργο σε θέματα οικονομικής θεωρίας και κοστολόγησης σε συνεργασία με την κα. Ελένη Βασσάλου καθώς και με τον κ. Ιωάννη Πατεστή.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
28/01/2021 - 18.20 - 19.05
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ/ Αποκλειστικά με εγγραφή
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.