Για την επόμενη μέρα της πανδημίας και τους στόχους του ανθρώπινου δυναμικού σε ένα περιβάλλον που αλλάζει, θα μιλήσει η HR Director του ομίλου Electra Hotels & Resorts, κ. Καλλιόπη Καραντεμοίρη. Ποια προσόντα είναι απαραίτητο να διαθέτουν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι και τι απαιτήσεις έχει η οργάνωση στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού σε μια ξενοδοχειακή μονάδα; Μεταξύ άλλων, θα αναφερθεί στα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να συγκεντρώνει ένας υποψήφιος, καθώς και σε όλα όσα συντελούν στην επιτυχή έκβαση μιας επαγγελματικής συνέντευξης εργασίας.

Tο webinar θα μεταδοθεί live streaming, μέσα από την πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης LE MONDE με τη χρήση zoom webinar.

Απευθύνεται αποκλειστικά στους σπουδαστές της σχολής.

Προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί στους σπουδαστές τουριστικής & ξενοδοχειακής διοίκησης.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και θα ειδοποιηθείτε για τη συμμετοχή σας.

Περιορισμένες θέσεις. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Εισηγητής:
Καλλιόπη Καραντεμοίρη
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Η Καλλιόπη Καραντεμοίρη είναι Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Electra Hotels. Είναι απόφοιτος των πανεπιστημίων του Central Lancashire και του Leeds Metropolitan University στους τομείς της Διεθνής Διοίκησης Ξενοδοχείων και του Ανθρώπινου Δυναμικού, ενώ για πολλά έτη διετέλεσε Διευθύντρια ποιότητας & ανθρώπινου δυναμικού στον Όμιλο Aldemar.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
5/02/2021 - 18.20 - 19.05
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ/ Αποκλειστικά με εγγραφή
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.