Φυσικό  προϊόν µε πλούσια και γεµάτη γεύση, µετατρέπει κάθε πιάτο σε γαστρονοµική εµπειρία, διασφαλίζοντας πάντα άριστα γευστικά αποτελέσματα. Συνοδεύει γρήγορα και εύκολα τόσο τις μαγειρικές όσο και τις ζαχαροπλαστικές μας δημιουργίες,  «δένοντας» τα υλικά κάθε συνταγής χωρίς να τα επισκιάζει. Μια ανάλυση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της κρέμας γάλακτος καθώς και των προϊόντων με βάση το βουτυρόγαλα και τα φυτικά λιπαρά, που θα μας επιτρέψει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις αναρίθμητες δυνατότητές της.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Chef Friesland Campina Hellas
το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
23/03/2020 - 13.15-15.45
Κόστος: Δωρεάν
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
Σεμινάριο

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.