Ιδανική για τις πιο λαχταριστές αλμυρές και γλυκές συνταγές, η κρέμα γάλακτος χαρίζει μια μοναδική γευστική νότα στα φαγητά, τα γλυκά, τα ροφήματα, τον καφέ! Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κρέμας γάλακτος και των προϊόντων με βάση το βουτυρόγαλα και τα φυτικά λιπαρά; Η απάντηση, για να εξασφαλίζουμε άριστα γευστικά και αισθητικά αποτελέσματα κάθε φορά, σε αυτό το σεμινάριο.

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.

 

Εισηγητής:
Chef Friesland Campina Hellas
το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
1/03/2022 - 15:15-17.30
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.