Το ψήσιμο στη σχάρα θέλει τέχνη και δεξιοτεχνία για να είναι τέλειο. Πολύτιμες συμβουλές και βασικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουμε για το ψήσιμο στη σχάρα, θα μας προτείνει ο chef, Αχιλλέας Παπαχρήστος και θα ζήσουμε μαζί μια απολαυστική γευστική περιπέτεια.

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω. 

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Αχιλλέας Παπαχρήστος
το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
3/03/2022 - 17:30-19:55
Κόστος: 60€

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.