The ultimate summer trend is delicious and hardly anyone can resist it. Frozen desserts! They have their own character and close a meal in the most delicious way. Creative and tasty suggestions that will fully meet your sweet requirements.

Special prices for LE MONDE students & graduates. Reservation is required at 210 8211700 or by filling out the form below.

Instructor:
Ζαφείρης Κλωνάρης
Read his mini bio
X

Απόφοιτος της Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου με μετεκπαιδεύσεις στην ιταλική ζαχαροπλαστική και στην παρασκευή παγωτού στην Πάρμα.Έχει εργασθεί ως Pastry Chef σε ξενοδοχειακές μονάδες της Αθήνας και τα τελευταία χρόνια είναι σύμβουλος ζαχαροπλαστικής και παγωτού σε αρκετές επιχειρήσεις. Το 2007 συνεργάστηκε με τον διεθνούς φήμης ζαχαροπλάστη, Pierre Hermé και ομάδα συνεργατών του.Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια και εγχώριους διαγωνισμούς ζαχαροπλαστικής με αρκετές διακρίσεις. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. διδάσκει τα τελευταία χρόνια την τέχνη της ζαχαροπλαστικής στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.

 

seminar date:
14/05/2020 - 13.15-16.35
Cost: 60€
Newsletter

By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.