Ο διακεκριμένος  executive chef Μιχάλης Νουρλόγλου μας συστήνει τον κ. Νίκο Αρχολέκα, μέντορά του στην αγαπημένη του δραστηριότητα, το ψάρεμα και τον κ. Τάσο Βλάσση έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες εστιάτορες,  ιδιοκτήτη του εστιατορίου Κάβος στα Ίσθμια, οι οποίοι ενώνουν τη γνώση και την εμπειρία τους σε μια τρίωρη διάλεξη με αντικείμενο το ψάρι. Υπεύθυνο ψάρεμα, βιωσιμότητα των θαλασσίων πόρων, επιλογή πρώτης ύλης, εντοπιότητα, εποχικότητα, ανάδειξη κι αξιοποίηση πρώτης ύλης  σε μια ολιστική προσέγγιση  που θα δώσει απαντήσεις σε όλες τις απορίες σας σχετικά με το ψάρι.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε ομάδες των 2 για τον μεγάλο διαγωνισμό που θα ακολουθήσει με θέμα το Ψάρι.  Οι νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν είτε μια μοναδική εμπειρία ψαρέματος με τον executive chef Μιχάλη Νουρλόγλου, είτε  την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό γεύμα στο εστιατόριο Κάβος.  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πρώτη μέρα: Τετάρτη 18/03/2020, θεωρητική διάλεξη

Δεύτερη μέρα: Παρασκευή 27/03/2020 Διαγωνισμός ανάδειξης της καλύτερης συνταγής

Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Εισηγητής:
Μιχάλης Νουρλόγλου, Nίκος Αρχολέκας, Τάσος Βλάσσης
το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
27/03/2020 - 09.45-13.05
Κόστος: 60€
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.