Μια στάση πραγματοποιεί στη LE MONDE ο επιτυχημένος executive chef της CELEBRITY CRUISES  και απόφοιτος της Σχολής, Χρήστος Γαλανόπουλος, κουβαλώντας στις αποσκευές του τα μυστικά ενός απαιτητικού επαγγέλματος.  Σε μια διάλεξη για τις ιδιαιτερότητες και τις προσκλήσεις που συναντά ο επαγγελματίας μάγειρας εν πλω, θα μας υποδείξει τον δρόμο της επαγγελματικής επιτυχίας.

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Χρήστος Γαλανόπουλος
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Ο σεφ Χρήστος γεννήθηκε στην Κόρινθο. Σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός, αλλά βρήκε το πάθος του για τη μαγειρική στο εστιατόριο της οικογενειακής τους επιχείρησης. Ξεκίνησε το γαστρονομικό του ταξίδι στη LE MONDE, ενώ η διαρκής επιθυμία του να βελτιώνει τις τεχνικές του δεξιότητες τον οδήγησαν στη σχολή μαγειρικής της πολεμικής αεροπορίας και παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια και εκπαιδεύσεις ανά τον κόσμο. Ακολούθησε μια εξαιρετική πορεία σε ξενοδοχεία 5 αστέρων και εστιατόρια στην Ελλάδα και την Αυστρία, ενώ τον βρίσκουμε μετά από μια πολυετή εμπειρία στον δυναμικό κλάδο της κρουαζιέρας, στη θέση του executive chef στην εταιρία CELEBRITY CRUISES τα τελευταία 10 χρόνια και πρόσφατα στη HURTIGRUTEN EXPEDITIONS, όπου μοιράζεται το πάθος του για τη γαστρονομία με κάθε επισκέπτη. Στον ελεύθερο χρόνο του δεν αποχωρίζεται την μεγάλη του αγάπη – την θάλασσα – όπου με @tofevgiο, ένα πλήρως ανακατασκευασμένο από τον ίδιο, ξύλινο σκάφος, ηλικίας πάνω από 40 ετών, βγαίνει στα “ανοιχτά” παρέα με φίλους.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
20/12/2021 - 12:30-14:00
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.