Τα Χριστούγεννα είναι αναπόφευκτα μια εποχή που ευνοεί  τον δείκτη της ζυγαριάς να ακολουθεί μια ανοδική πορεία. Πολύς κόσμος οδηγείται σε υπερφαγικά επεισόδια και σε υπερκατανάλωση αλκοόλ τις ημέρες των γιορτών. Οι παράγοντες που μας επηρεάζουν για να καταλήξουμε σε αυτό πολλοί … ψυχολογικοί, κοινωνικοί, παράδοση, πρότυπα. Τι μπορούμε να κάνουμε λοιπόν, προκειμένου να απολαύσουμε τα εδέσματα των Χριστουγέννων, χωρίς ταυτόχρονα να προβούμε σε υπερβολές; Και αν δεν καταφέρουμε να αντισταθούμε, τελικά πώς διαμορφώνεται η επόμενη μέρα;

Tο σεμινάριο-webinar θα μεταδοθεί live streaming, μέσα από την πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης LE MONDE με τη χρήση zoom webinar.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω. 

Περιορισμένες θέσεις. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Μαρία Τσιρδήμου
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Η Μαρία Τσιρδήμου είναι Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Κλινικής Διαιτολόγιας του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου Αθηνών. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως εισηγήτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί ενεργά με τον τομέα του Health Coaching και της συμβουλευτικής διατροφής.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
21/12/2021 - 17:30-19:00
Κόστος: 15€ /Δωρεάν σε σπουδαστές LE MONDE
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.