Ο Γιάννης Μπουροδήμος, με όχημα τις γνώσεις και τη δημιουργικότητά του, μας οδηγεί λίγο πριν τις γιορτές, σε ένα μενού με ελαφριές συνταγές, χρησιμοποιώντας ψάρια ιχθυοκαλλιέργειας Fish from Greece – ΕΛΟΠΥ (αποστολή της είναι να υποστηρίξει την παραγωγή και τις πωλήσεις των προϊόντων των Μελών της και να εδραιώσει την ηγετική θέση της ιχθυοκαλλιέργειας στην ελληνική και διεθνή αγορά).

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Γιάννης Μπουροδήμος
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Μάγειρας, φωτογράφος, Food Blogger

Ο Γιάννης μαγειρεύει από μικρό παιδί. Μεγάλωσε σε ένα σπίτι μέσα σε ένα πάρκο, χωρίς άλλα παιδιά για να παίξει. Κοιμόταν σε ένα κρεβάτι στην κουζίνα, όπου τον έπαιρνε ο ύπνος με τη μυρωδιά των οσπρίων που έβραζαν, μιας και η μητέρα του μαγείρευε με το νυχτερινό ρεύμα. Κάπως έτσι άρχισε η σχέση του με τη μαγειρική… Τώρα, έχει κάνει την τρέλα του δουλειά: Δημιουργεί συνταγές, φωτογραφίζει φαγητά, γυρίζει βίντεο, μεγαλώνει εδώδιμα φυτά και λουλούδια και υποδέχεται ξένους και φίλους για να τους μαγειρέψει και να τους μιλήσει για την ελληνική γαστρονομία και τα ελληνικά προϊόντα. Σπούδασε στη Γεωπονική Αθηνών και ακόμη σιχαίνεται… τις μπάμιες.

Μάθετε περισσότερα για εκείνον στο blog του: https://www.bearfootinthepark.com/el/

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
13/12/2021 - 12:30-15:00
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.