Τι είναι τελικά το menu για μια επισιτιστική επιχείρηση; Κατάλογος φαγητών ή συστατικό στοιχείο  των λειτουργιών της ; Υποχρέωση ή ευκαιρία; Εργαλείο marketing ή δομικό στοιχείο διοίκησης; Μέσα από την παρουσίαση «Menu Structure»,  θα περιηγηθούμε στον «κόσμο» του menu και θα ανακαλύψουμε όλες εκείνες τις παραμέτρους  που συντελούν στον αποτελεσματικό σχεδιασμό του.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε σπουδαστές LE MONDE. Είσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται σε κάθε θεματική, έχουν επιλεγεί με εικαστικά κριτήρια και δεν αντιστοιχούν κατά ανάγκη στη διδακτέα ύλη, όπως αυτή θα παρουσιαστεί από τον εκάστοτε εισηγητή.
Εισηγητής:
Ιωάννης Πατεστής
Διαβάστε το mini βιογραφικό:
X

Είναι καθηγητής και συντονιστής σπουδών στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE για περισσότερα από 20 χρόνια. Παράλληλα, από το 2015 έως σήμερα, έχει αναλάβει τα καθήκοντα του Διευθυντή για το  ΙΙΕΚ LE MONDE. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά και της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αγίου Νικολάου Κρήτης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (master) στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Παράλληλα, είναι συγγραφέας των βιβλίων «Διοίκηση επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών (Food & Beverage Management)», «Έλεγχος – Κοστολόγηση» και «Διοίκηση προσωπικού επισιτιστικών επιχειρήσεων» που έχουν εκδοθεί από τον εκδοτικό οίκο Les Livres du Tourisme, του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και έχει εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος και σύμβουλος επιχειρήσεων σε ξενοδοχειακές και επισιτιστικές επιχειρήσεις, ενώ έχει διατελέσει για σειρά ετών, επιστημονικός συνεργάτης του Υπουργείου Παιδείας σε θέματα πιστοποίησης σχετικών ειδικοτήτων.

το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
10/12/2021 - 12:30-14:00
Κόστος: ΔΩΡΕΑΝ

    ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ:
    Σεμινάριο

    Newsletter

    Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.