Ένας από τους βασικούς παράγοντες που καθορίζουν τόσο την εικόνα ενός εστιατορίου όσο και την εύρυθμη λειτουργία μιας επαγγελματικής κουζίνας, είναι το προσωπικό που εργάζεται σ’ αυτό. Το σύνολο των εργαζομένων στα τμήματα μιας επαγγελματικής κουζίνας, ονομάζεται μπριγκάντα (brigade), σημαίνει ταξιαρχία και σηματοδοτεί τη σκληρή δουλειά και την οργάνωση που απαιτείται για να έχει αίσια έκβαση η «μάχη», δηλαδή, η ικανοποίηση των πελατών. Η αξιολόγηση των εργαζόμενων, ο εντοπισμός των δυνατών σημείων τους και ο σωστός καταμερισμός των εργασιών και των αρμοδιοτήτων για κάθε έναν, αποτελεί μέριμνα του chef, με στόχο την εξασφάλιση της μέγιστης απόδοσης.

Η διάλεξη απευθύνεται σε σπουδαστές LE MONDE. Eίσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

 

Instructor:
Παναγιώτης Γιακαλής
Read his mini bio
X

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στο εστιατόριο Σπονδή για περίπου 6 χρόνια, δουλεύοντας με τους chef Jerome Serres και Arnaud Bignon, ενώ ανέλαβε τη θέση του chef για πρώτη φορά στο ξενοδοχείο Cavo Tagoο στη Μύκονο από το 2010 έως και το 2011. Συνέχισε, αναλαμβάνοντας τα ηνία της κουζίνας του εστιατορίου Ammos του Sani Βeach Hotel και από το 2012 έως σήμερα, βρίσκεται στη θέση του Executive Chef στο ξενοδοχείο The Μargi στη Bουλιαγμένη, έχοντας υπό την εποπτεία του τα εστιατόρια Malabar και Patio όπου φετος κέρδισε και ένα αστέρι Michelin. Υπό την επίβλεψή του έχει και το εστιατόριο Krabo αλλά και το εστιατόριο Ακτή,ιδιοκτησίας των αδελφών  Γιάγκο και Θοδωρή Αγιοστρατίτη.  Το εστιατόριο Malabar έχει βραβευτεί 7 φορές από τον έγκυρο οδηγό του fnl με ένα αστέρι και μια φορά από το Αθηνόραμα με βραβείο ελληνικής κουζίνας. Τo εστιατόριο Patio, εκτός απο το αστέρι Michelin,  έχει βραβευτεί 7 φορές με 2 αστέρια από τον οδηγό fnl και 7 φορές με χρυσό σκούφο από το Αθηνόραμα, τα τελευταία έξι χρόνια.

seminar date:
14/01/2020 - 13.15-14.55
Cost: Δωρεάν
Newsletter

By subscribing to our newsletter, you agree to receive our latest news. We process your personal data in accordance with LE MONDE's privacy policy. You can unsubscribe at any time by clicking the unsubscribe link in the email.