Μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε τα επιμέρους κομμάτια του και να διακρίνουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους σε συνδυασμό με μία ζωντανή επίδειξη των τρόπων και τεχνικών κοπής. Παράλληλα, συστήνουμε τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο μαγειρέματος μέσα από την παρουσίαση και γευστική δοκιμή διαφόρων παρασκευασμάτων.

To σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές LE MONDE. Eίσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.

 

Εισηγητής:
Αχιλλέας Παπαχρήστος
το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
6/04/2020 - 14.10-16.35
Κόστος: Δωρεάν
Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.